Kase


Bugün sizlere Nişantaşı'nda bulunan çok hoş bir mekandan bahsedeceğiz. İsmi ve görselleri ile dikkatimizi çeken bu yer kapılarını kısa bir süre önce açmış.



Birbirinden farklı kaseler ile sunulan yemekler oldukça lezzetli. Sağlıklı tercih yapmak isteyenler için de güzel bir alternatif. Sağlıklı şeyler ile doymam diyenlerdenseniz buradan tok ve mutlu ayrılacaksınız. Çünkü biz fazlasıyla doyduk. :) 


Yaptığımız tercihlere gelmeden önce önden gelen pufidik ekmekler ve zeytinyağından bahsetmezsek olmaz. Pufidikliği 10 üzerinden 10, lezzeti 10 üzerinden 20, iştah açıcılığı 10 üzerinden 30 desek abartmış olmayız. =D Şimdi gelelim tercihlerimize… Biz "182 kalori shirataki kase" ve "zen kase" tercih ettik. Seçimlerimizden oldukça memnun kaldık. Yerken sağlıklı ve taze şeyler yediğimizi hissettik.



Dışarıdan bakıldığında küçük ve sıradan biryer gibi gözükmesine karşı içeri girdiğinizde geniş, ferah bir mekan olduğunu fark edeceksiniz. Biz arka kısmında kış bahçesini andıran bir odasında oturmayı tercih ettik. Yemek yerken oldukça keyif verdi. Siz de burayı görmeden mekandan ayrılmayın. Çalışanların ilgisi ve servis kalitesi yeterliydi. Çalan müzikler de hoşumuza gitti. (Jazz çalıyordu.) Fiyat fayda dengesinin yerinde olduğu bir mekan diye düşünüyoruz. Bizi rahatsız etmedi.



Birkaç olumsuz noktasına gelecek olursak; masalarda bulunan zil sistemi bize kendimizi kötü hissettirdi. Zil ile garson çağırmak pek bize göre olan bir şey değil. 
Tuvaleti bir tane ve tek kişilik. Yoğun saatlerde sorun yaratabilir. 

Bize göre olumlu yanları daha fazla. Mesela mekanın oldukça hayvansever olduğunu eklemek isteriz. İçeri giren kedileri bile aç göndermediklerini fark ettik. :) 

Şimdi konumuna gelelim. Metroyla gelecekler için Osmanbey durağında inip Citys AVM den aşağı doğru inip Teşvikiye Camiden sola dönüldüğünde Çeşme Bazlama kahvaltıcısının olduğu sokağa gireceksiniz. Buradan Teşvikiye Fırın sokağa girdiğinizde mekanı göreceksiniz. 

Teşvikiye Fırın Sokak No:16
Şişli/İSTANBUL
+90(212) 236 16 66

Yorumlar

En Çok Tıklananlar...