Brew Coffee Works



Burası için ilk söylemek istediğimiz şey bulunduğu binanın ilgi çekici olması ve bir otel girişinde açılmış olması. Dışarı atılmış birkaç mavi iskemle ve mavi temalı kapısı ile ilk bakışta dikkat çekiyor. İçeri girdiğinizde kahvelerin yapıldığı bölümü görüyorsunuz sağınıza döndüğünüzde geniş bir oturma alanı ve büyük tablolar dikkat çekiyor. Mimar Kemaleddin ve Osman Hamdi Beyin bulunduğu devasa iki tablo bulunuyor karşılıklı.
Asıl konu olan kahvelerine gelecek olursak eğer ilk gidişimizde filtre kahvesini denemek istemiştik, böylelikle kullandıkları kahve çekirdeği yapısını daha iyi anlayacaktık lakin filtre kahve için 15 dakika beklememiz gerektiğini söylediler. Fikir değiştirerek Bongo adlı kahvelerinden tattık. Cam bardakta, sütü az, kahvesi bol ve köpüklü bir kahve. Latte seviyorsanız hoşunuza gidebilir.
İkinci gidişimizde yine filtre kahve içmek istediğimizi söyledik  ve tekrar 15 dakika beklersek olabileceğini söylediler. Sanırım burası filtre kahve tercih edilmeyen biryer bunu anlamış olduk. Chai tea latte ve kahveli chai tea lattesini denedik.


Olumsuzluklardan biri lattelerin çok şekerli olmasıydı. Şeker kullanmayan iki insan olarak beğenmedik. Bir diğer olumsuz yönünden bahsedecek olursak eğer tuvaletlerin mekanın üst katta olması tek kişilik olması ve sürekli sıra oluyor olması.




















Şimdi size buranın konumunu anlatalım: Eğer buraya tramvay ile geliyor iseniz Sirkeci durağında inip postahane sokağına girdiğinizde sağ tarafta karşınıza çıkacaktır. Saat&saat mağazası ile aynı hizada bulunuyor. Konum-fiyat-fayda dengesine bakacak olursak 10 üzerinden 6 verilebilir.

Yorumlar

En Çok Tıklananlar...